Тиквички с ориз
Начин на приготвяне
- Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода.
- Прибавяме почистената и нарязана на дребни кубчета тиквичка. Задушаваме, докато омекне.
- Последователно добавяме ориза и настърганите домати.
- Доливаме гореща вода и варим ястието на тих огън.
- Когато стане готово, по желание поръсваме със ситно нарязан копър.
Мусака с кускус
Задушаваме каймата в олиото и малко вода заедно със ситно нарязания лук. Посоляваме и поръсваме с маг...
Попара с бисквитки
Накъсваме хляба на малки парченца, натрошаваме бисквитката и сиренето.Към тях добавяме и кравето масл...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook