Ягоди в млечен шоколад
Продукти
- 250 г млечен шоколад
- 14 ягоди - средноголеми
Начин на приготвяне
- Разтапяме шоколада на водна баня.
- Изчакваме го леко да се охлади и в него потапяме ягодите една по една, като въртим всяка, докато три четвърти от нея се покрият с шоколад.
- Така приготвените ягоди поставяме на хартия за печене и изчакваме шоколадът да се втвърди.
- Може да ги сложим в хладилник, но ги поднасяме със стайна температура.
Шоколадов сладкиш с масло и пудра захар
Разтапяме на тих огън маслото и шоколада до пълното...
Печена маринована сьомга с мед и соев сос
От меда, соевият сос, солта и черният пипер правим ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook