Яйчен пастет с лук и шунка
Продукти
- 7 яйца , сварени
- 270 г извара
- 3 с.л. майонеза
- 50 г шунка
- 0,5 глава червен лук
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Нарязваме сварените яйца, поставяме ги в подходяща купа и ги смесваме заедно с изварата, майонезата и подправките. Разбиваме с блендер.
- Добавяме шунката и лука, нарязани на ситно и разбъркваме добре.
- Поднасяме с препечени филийки.
Пица с ананас
Разточваме тестото с дебелина 3-4 милиметра и го слагаме в тава с диаметър 25-30 сантиметра.Нарязваме...
Великденска погача
Маята се „събужда“ предварително, като се слага в керамична купа, добавят се топла вода, захарта, 50 ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook