Задушена сьомга
Начин на приготвяне
- В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с нарязания лук, оцета, виното и сметаната.
- Изваждаме рибата. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно.
- Варим соса още около 3 минути и го сервираме отделно от филето.
- По желание, може да сервираме рибата върху малко зелена салата или рукола, с резенче лимон.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро" и "Пикадили". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Пълнена пъстърва
Измиваме и подсушаваме пъстървите. Правим смес от орехите, ситно нарязаните лук и копър, натрошеното ...
Печен Флаундър
Почистваме и измиваме добре рибата. Посоляваме я цялата.Поръсваме я със сока от лимона и я оставяме д...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook