Пилешки бутчета с кашкавал
Добавено от
SilviyaRakshieva
Видяна: 5314
Продукти
4 пилeшки бутчета 1 чаша бяло вино 150г кашкавал 1/2 пакетче краве масло 1/2 кофичка сметана 2 жълтъка 2 лъжици препечено брашно сол
Начин на приготвяне
Сложете бутчетата в тавичка залейте с виното и маслото и покрийте с фолио.Печете в умерена фурна.След около 40 минути извадете изпечените бутчета и в соса от печенето прибавете брашното, кашкавала,но не всичкия и сметаната в която сте разбили жълтъците.Разбъркайте добре и залейте бутчетата.Поръсете с настърган кашкавал и запечете още 10 мин.Поднесете с гарнитура по избор.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook