Close search

Домашна пица, свежа салата и много кулинарни изкушения

Домашна пица, свежа салата и много кулинарни изкушения Да сготвим вкусна пица у дома Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Едва ли има човек, който да не е опитвал пица. Любимо ястие на много хора по цял свят, пицата отдавна присъства и в нашето меню.

Искате у дома да правите пица като професионалист? Курсовете на Kulinaria.bg съвместно FPI Hotels & Resort ще ви разкрият тънкостите при приготвянето на пица, като лично ще приготвите няколко вида пица, здравословна салата от елда с риба тон и изкушаващи десерти...

И без да се бавим влизаме в кухнята на "Arena di Serdica Residence Hotel" и запретваме ръкави в приготовлението на пица, както и още няколко вкусни рецепти изненада.

С помощта на шеф-готвач Христо Пенчев и главният редактор на Kulinaria.bg инж. Нина Тодорова на курса ни по Домашна пица, курсистите научиха тънкостите за приготвяне на тесто за пица, как и каква плънка да съчетаят за по-добър вкус.

С какво е добре да овкусим доматения сос за пица Campese, както и с какви зеленчуци да съчетаем вегетарианска пица, когато ползваме консервирани кисели краставички Bonduelle, сладка царевицана зърна Bonduelle и сладък зелен грах Bonduelle.

*Рецептата за Домашна вегетарианска пица може да видите тук.

Обсъдихме й как при печене тесотот да не се "наддига" от тавичката.

*Рецептата за Домашна пица с прошуто и моцарела може да видите тук.

*Рецептата за Домашна пица с луканка и кренвирши може да видите тук.

Също така приготвихме свежа салата от рукола с магданоз, зехтин Del Alma овкусен с босилек, вкусна риба тон Ocean, здравословна елда и нарязани на кубчета пресни домати.

*Рецептата за Салата от елда с риба тон може да видите тук.

Освен това и как да си приготвим сочни захаросани ябълки с нежен крем от маскарпоне.

*Рецептата за Захаросани ябълки с крем маскарпоне може да видите тук.

Атмосферата на курсовете е изключително приятелска и превръща готвенето в истинско удоволствие.

А най-хубавото е, че Кулинарното училище предлага най-различни готварски курсове - освен за Домашна пица. Може да се потопите в магията на Риба и морски дарове, свежеста на Пролетните рецепти, Готвене със суперхрани, Домашната паста и още много, много вкусотии - запишете се още сега тук.

В края на курса всеки курсист получи грамота и подаръци от Алта България и Bonduelle.

Снимки: Александър Карагеоргиев и Нина Тодорова, Kulinaria.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност