Close search

Христо Сираков, Етиен Леви и Гъмов с дамски грим в "Черешката на тортата"

Христо Сираков, Етиен Леви и Гъмов с дамски грим в "Черешката на тортата" Христо Сираков, Етиен Леви и Гъмов с дамски грим в "Черешката на тортата" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Христо Сираков, Етиен Леви и Станимир Гъмов слагат дамски грим – на шега и като специална изненада, през следващата седмица в „Черешката на тортата”. Идеята за това ще даде друг участник в шоуто - Ирена Милянкова, а това ще се случи точно преди вечерята на другата дама от звездната петорка – Силвия Стойчева. 

Италианските вечери ще придобият български привкус още в екстремния понеделник в предаването. Първият домакин от седмицата Христо Сираков ще посрещне гостите на вилата си до Щъркелово гнездо, с ATV и моторна лодка. Гостите ще объркат италианската вечеря на Сираков, като поискат ракия от самото начало, а не както се пие тя в Италия в края на вечерята. Ще разберем има ли Христо още връзка със Зара, както и какво може да доведе до истерия Силвия и Гъмов.

Домакин във вторник в „Черешката на тортата” ще бъде Етиен Леви, а той ще зарадва гостите с еврейска кухня и вино. Етиен ще посрещне дамите от компанията като истински кавалер, с червена роза и ще покаже култовите си танцувални стъпки. Зрителите ще разберат каква е болката му, а като изненада ще се върнат във времето на дует „ШИК”. Всички ще танцуват заедно – а Христо Сираков дори ще пее.

Гостите в „Черешката” за първи път ще си направят сметка какво поръчват в сряда, когато Гъмов ще сложи цени на всяко ястие на вечерята си. На сцената на самия куклен театър всички ще са част от истински куклен спектакъл с песни, танци и много настроение.

В четвъртък при Ирена Милянкова продуктите на шеф Манчев ще бъдат приготвени в паста със сирена и сметана, а с нея тя ще нахрани децата си. Ирена ще купи домашни продукти и ще направи истинска българска кухня – баница, боб с наденица, свинска вратна пържола с лук. На вечерята красавицата ще сподели неща за семейството и за кариерата на модел, а изненадата й ще върне всички в детството. За финал Ирена ще подари на гостите по един компот.

За петъчната вечеря ще бъдат необходими специални приготовления и то от мъжката част на компанията. Ирена Милянкова ще реши да гримира мъжете, докато пътуват в лимузината и те ще пристигнат при гримьора Силвия Стойчева с червени устни, спирала и руж. Ще разберем какъв е животът на една от жените били до Димитър Бербатов.

Финалът на седмицата ще е вегетариански, а каймата, изпратена от шеф Манчев, ще бъде използвана за храна за бездомните животни. В петък всички участници ще посетят приют за кучета, там ще си направят и фотосесия, приходите от която ще отидат за благотворителност. На вечерята Христо ще реши да купи снимките на всички за общо 800 лева, като най-високо ще оцени снимката на Ирена.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност