Close search

Лечебните сили на свинската мас

Лечебните сили на свинската мас Лечебните сили на свинската мас Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Свинската мас представлява мазнина от животински произход. Тя се добива чрез стопяване на свински мазнини.

Свинската мас намира най-широко приложение за лечение на подсичане. Подсичането се наблюдава най-вече при малките бебета. Препоръчва се намазване със свинска мас на засегнатото място. Все пак с употребата и трябва да сте изключително внимателни, защото продукта има загряващ ефект. Избягвайте да практикувате този метод през летните сезони, защото може да доведе до неблагоприятни последици за кожата на бебчето.

Не бива да пренебрегвате факта, че много хора са алергични към маста и при използване на някой от предложените методи може да се достигне до обриви. Наблюдавайте засегнатите места ежедневно, в случай, че използвате лечебната сила на свинската мас.

В случай на лющене на кожата или на напукани пети също можете да се възползвате от свинската мас, защото тя ще реши тези проблеми. Мажете засегнатите места, но не правете компрес, а оставете кожата да диша. При псориазис или екзема се използва същия метод, който има доказан ефект.

Когато страдате от силни ставни или мускулни болки също можете да се доверите на народната медицина и да намажете засегнатите места със свинска мас. Ефекта и силата на продукта можете да използвате и при заболяване от ишиас или разширени вени.

При измръзнали крайници също се препоръчва намазване със свинска мас, защото както споменахме тя е продукт, който има способността да загрява.

Спокойно можете да мажете и кожата на цялото тяло със свинска мас, защото така тя ще придобие желания блясък и мекота. Продукта може да се използва и като маска за коса, защото има силата да подхранва и омекотява.

Източник: bilka.info

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност