Close search

Три рецепти с лимон за пречистване на кръвоносните съдове с лимон

Три рецепти с лимон за пречистване на кръвоносните съдове с лимон Три рецепти за пречистване на кръвоносните съдове с лимон Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Лимоните безспорно са много полезни.

Слабо известен факт е обчае, че те са едни от добрите средства за пречистване на кръвоносните съдове. И по-точно киселия лимон, защото той има силата да разгради всички плаки, които са натрупани по тях.

Богатото съдържание на ценния витамин С, антиоксиданти и органични киселини, които благоприятстват върху организма, като отстраняват ефикасно всичко натрупано по кръвоносните съдове

След отстраняването на плаките, съдовете започват да функционират правилно и разнасят кислорода.

С чудотворните рецепти, които се приготвят с лимон вие ще възвърнете еластичността им, ще ги пречистите от натрупванията и така здравословното ви състояние ще се подобри значително.

При колегите от bilka.info открихме три ефикасни рецепти за пречистване на кръвоносните съдове с лимон:

  • 1. За направата на първата рецепта ще са ви нужни мед, пресен лимонов сок и слънчогледово масло. От трите изброени съставки се смесват равни количества – 1 малка чаена лъжичка. Правете си лековитата смес сутрин и я хапвайте преди закуска. 

Ефектът, който желаете да достигнете ще е на лице, ако приложите лечението за пречистване на кръвоносните съдове 10 дена, без прекъсване.

  • 2. За втората рецепта, която ще използвате за пречистване на кръвоносните съдове ви е нужен мед, вода и сока на лимон. Взема се 1/2 лимон и се изцежда сока му, наливате го в съд и към него добавяте 1 малка чаена лъжичка пчелен мед. Обърквате и накрая прибавяте хладка вода, която 3/4 от чаена чаша.

Натрупаните плаки ще изчезнат, ако продължите народното лечение 10 дена.

  • 3. Третата рецепта се прави с мед, лимон и джинджифил – взимате и измивате 2 лимона, нарязвате ги с корите на дребни парчета. Към тях прибавяте 1 малка чаена лъжица джинждифил, който е стрит на прах и 2 супени лъжици лечебен пчелен мед. Обърквате всичко и оставяте сместа за 24 часа престой на стайна температура. 

От получената лечебна смес, която служи за пречистване на кръвоносните съдове ще хапвате на гладен стомах по 2 супени лъжици.

1 Коментар

  1. Small
    Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

    Ще направя третата рецепта-мед,лимон и джинджифил.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност