Close search

Втори Премиер Гастрономичен Фестивал

Втори Премиер Гастрономичен Фестивал Обичате храната? Ето че 2-я Премиер Гастрономичен Фестивал е факт. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт има удоволстивието да обяви Второто издание на Гастрономичния Фестивал, който ще се проведе в гр. Банско в периода 1-17 ноември.

Фестивалът е олицетворение на първокласно кулинарно изживяване, демонстрация на висша кухня на световно ниво. 

Вкусовете на България, Гърция, Сицилия, Франция и Ориента ще бъдат придружени с изтънчени вина и подходяща музика за душата!

След миналогодишния успех на Фестивала, екипът от Премиер е подготвил възхитителна програма за всички любителите на изкусната кухня, обещавайки да ви поведе на околосветско пътешествие на вкусовите предизвикателства.

Фестивалът ще бъде открит от Иван Манчев и Андре Токев, със специалното участие на представители на Българската Асоциация на професионалните готвачи и Гръцката организация на готвачите. Гостите също така ще бъдат Шеф – готвачът Прокопио Гаетано, идващ от гореща Сицилия,световно известен монах от Атон ще сподели тайните на манастирската кухня. Президентът на Асоциацията на българските сомелиери и ценители на виното и президентът на Българската Асоциация на баристите обещават да предложат запомнящи емоции.

Не можете да си позволите да пропуснете това изживяване и да се насладите на съблазнителни вкусове, сътворени за вас от топ шеф готвачи както от България, така и от целия свят. Да отпиете от различни по аромат и съдържание вина, докато сомелиери ви разкриват подходящите съчетания между вина и ястия.

Любителите на кафе напитките ще могат да наблюдават приготвянето на горчивата напитка от международно признати баристи, след което, заредени с енергия, да се включат в готвене на живо и в щури партита. 

Друга възможност, която не бива да изпускате, е да разгледате базара за месни продукти, да се срещнете лично с производителите и ако си харесате, да си купите нещо за дома. И това са само част от атракциите на 2ри Премиер Гастрономичен Фестивал. Гмурнете се с широко отворени очи в това епикурейксо приключение и пиршество на сетивата. 

И за да придаде още повече смисъл на Фестивала, Премиер се включва в благоворителна дейност, подпомагаща Межународния женски клуб в София, като подарява част от приходите от събота, 2 ноември.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност