Рибата е вкусна, а и полезна. От по-редовното й включване в менюто само ще спечелим, но все се получава така, че нещо ни спира. Какво трябва да знаем за рибата още преди да сме я купили? По какво се познава прясната риба и кои са най-добрите начини да я приготвим? Как да разберем, че се е сготвила?
На тези въпроси ще отговаря майстор-готвача Ивайло Рангелов.
Той ще ни запознае с тънкостите на рибните блюда чрез няколко примамливи предложения, които ще ни позволят да готвим и да се наслаждаваме на риба и в делник, и в празник.
Рецепти, които ще приготвим на курса:
- Карпачо от риба тон
- Тартар от риба тон
- Стек от риба тон
- Котлети от лаврак с хрупкава коричка и билки
- Саханяки с морски дарове
Дата на провеждане на курса 28 ноември 2015 oт 10:00 до 16:00
Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
Партньори на курса са:
Адрес на провеждане
Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
Кулинарни курсове