Close search
da-gotvim-s-riba

Рибата е вкусна, а и полезна. От по-редовното й включване в менюто само ще спечелим, но все се получава така, че нещо ни спира. Какво трябва да знаем за рибата още преди да сме я купили? По какво се познава прясната риба и кои са най-добрите начини да я приготвим? Как да разберем, че се е сготвила?

На тези въпроси ще отговаря майстор-готвача Ивайло Рангелов.

Той ще ни запознае с тънкостите на рибните блюда чрез няколко примамливи предложения, които ще ни позволят да готвим и да се наслаждаваме на риба и в делник, и в празник.

Рецепти, които ще приготвим на курса:

  1. Карпачо от риба тон
  2. Тартар от риба тон
  3. Стек от риба тон
  4. Котлети от лаврак с хрупкава коричка и билки
  5. Саханяки с морски дарове

Дата на провеждане на курса 28 ноември 2015 oт 10:00 до 16:00

Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.

Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

Партньори на курса са:

Адрес на провеждане

Курсовете се провеждат в професионално оборудваната кухня на Арена Ди Сердика Резиденс Хотел - Ресторант Ла Тераса.

Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
fpi-hotel

Кулинарни курсове

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност