Шоколадът е сладкарско изделие, приготвено от какаови зърна, захар, какаово масло, ароматизанти и добавки. Има голяма хранителна стойност и високи вкусови качества.
Дата на провеждане на курса 24 октомври 2015 от 10:00 до 16:00
На курса ще приготвим:
- Шоколадово суфле
- Шоколадови трюфели
- Шоколадов фъч с ядки и бисквити
- Чийзкейк с бял шоколад без печене
Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
Партньори на курса са:
Адрес на провеждане
Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
Кулинарни курсове