Close search
da-gotvim-s-shokolad

Шоколадът е сладкарско изделие, приготвено от какаови зърна, захар, какаово масло, ароматизанти и добавки. Има голяма хранителна стойност и високи вкусови качества.

Дата на провеждане на курса 24 октомври 2015 от 10:00 до 16:00

На курса ще приготвим:

  1. Шоколадово суфле
  2. Шоколадови трюфели
  3. Шоколадов фъч с ядки и бисквити
  4. Чийзкейк с бял шоколад без печене

Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.

Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

Партньори на курса са:

Адрес на провеждане

Курсовете се провеждат в професионално оборудваната кухня на Арена Ди Сердика Резиденс Хотел - Ресторант Ла Тераса.

Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
fpi-hotel

Кулинарни курсове

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност