Оризът е най-разпространената след пшеницата зърнена култура. В сравнение с другите зърнени култури е с повече нишесте и по-малко белтъчини, бързо се сварява, има приятен вкус и леко се усвоява от организма
Дата на провеждане на курса 26 септември 2015 от 10:00 до 16:00
На курса ще приготвим:
- Дългозърнест ориз със зелено къри, скариди (или пиле) и кокос
- Ризото със зеленчуци
- Черен ориз за гарнитура
- Домашна паеля с пиле и морски дарове
- Шоколадово мляко с ориз и тиква
Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
Партньори на курса са:
Адрес на провеждане
Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
Кулинарни курсове