Агнешка супа с чушки и картофи
Продукти
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 2 корена магданоз
- 0,5 връзка магданоз
- 3 стръка зелен лук
- 2 червени чушки
- 2 домата
- 3 картофа
- 420 г агнешко месо
Начин на приготвяне
- Месото се нарязва и се залива с 2 литра студена вода. Вари се, докато омекне.
- Прибавят се сол и черен пипер на вкус, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.
- Накрая се прибавят нарязаните чушки и домати.
- Супата се досварява и се сервира поръсена със ситно нарязания магданоз.
Кюфтенца с доматен сос
Смесваме каймата с нарязания на ситно лук, нарязания на ситно магданоз и настъргания на едро ренде мо...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook