Ароматно свинско печено
Продукти
- сол на вкус
- пипер едросмлян микс, на вкус
- 45 мл. кетчуп
- 0,5 ч.л. босилек
- 1 ч.л. чубрица
- 30 мл. соев сос
- 40 мл. сос "уорчестър"
- 1 кг. свинско месо
- 1 ч.л. розмарин
Начин на приготвяне
- Изчистваме месото от ципите.
- Мариноваме го с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
- Оставяме да престой покрито в кутия около 2 часа.
- След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
- След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.
Салата "Каприз"
Почистваме и нарязваме домата на колелца.Нарязваме патладжана и сиренето на колелца.Обелваме и нарязв...
Палачинки с боровинки
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибавяйки млякото и брашното, докато получим гъста каша...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook