Боб чорба по манастирски
Продукти
Начин на приготвяне
- От вечерта накисваме боба в студена вода. След това го отцеждаме от водата, слагаме го в тенджера, заливаме го със студена вода и го варим на тих огън.
- След половин час го прецеждаме и го заливаме с гореща вода. След това прибавяме олиото, нарязаните лук и моркови, и го оставяме да ври.
- Когато бобът е почти уврял, прибавяме нарязания домат, сол, черен пипер, джоджен и чубрица.
- При сервиране можем да добавим стрит лют пипер.
Рибена супа
Почистваме зеленчуците, измиваме ги и ги нарязваме на ситно. Варим ги в посолена вода до омекване. Сл...
Балканска курбан чорба
Почистваме, измиваме и нарязваме месото. Към него прибавяме 8 чаени чаши студена вода и го варим на т...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook