Друсан кебап
Продукти
- 1 ч.л. чубрица
- сол на вкус
- 1 ч.л. черен пипер смлян
- 1 ч.л. червен пипер
- 5 глави лук
- 3 с.л. мас
- 800 г свинско месо
100 г съдържат:
- 290 калории
- 20 г мазнини
- 11 г протеини
- 3 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на хапки и го изпържваме в мазнината. Посоляваме го и го изваждаме от тигана. Държим го на топло.
- Нарязваме лука, посоляваме го и го претриваме с ръце. Слагаме лука в съд с капак, поръсваме го с червения пипер, с черния пипер и ситно стритата чубрица. Прибавяме и месото.
- Поставяме капака върху съда и енергично разклащаме, докато лукът омекне от топлината на месото.
- Поднасяме веднага.
Лятна торта
За блата: смиламе бисквитите или ги натрошаваме с чук за пържоли. Отделяме малка част за украса - око...
Барбун по ориенталски
Приготвяме гъст доматен сос от 1 супена лъжица олио, 1 глава накълцан лук, обелените и нарязани на че...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook