Картофено пюре с праз лук здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и нарязваме картофите на парчета. Сваряваме ги в посолена вода, след което ги отцеждаме.
- Намачкваме картофите с ръчна преса и към тях прибавяме затоплените масло и мляко.
- Разбъркваме добре и посоляваме на вкус. Оставяме да се поохлади, без да изстива напълно.
- През това време почистваме и измиваме празът. Нарязваме го на много ситно и го слагаме в пюрето.
- Поръсваме с лимоновият сок на вкус и разбъркваме всичко още веднъж.
Телешки стек с лайм
Измиваме и подсушаваме месото.В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме.Слагаме месо...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook