Кексче с течен шоколадов център
Начин на приготвяне
- Разтопяваме шоколада с маслото на водна баня, като междувременно сме разбили яйцата със захарта.
- Прибавяме шоколадовата смес към разбитите вече яйца и добавяме 1 с.л. брашно.
- Намасляваме формичките с малко масло, поръсваме ги с брашно и изсипваме сместа.
- Охлаждаме ги и печем в силно загрята фурна, до готовност (8-10 минути).
- Поднасяме поръсено с ванилова пудра захар и топка сладолед.
* Продуктите са за 1 порция.
* Кексче с течен шоколадов център може да опитате в ресторант „Osteria da Rado“.
Паста „Фрути ди Маре”
За тестото за паста: прибавяме яйцата към брашното, добавяме щипка сол и омесваме добре. Сместа остав...
Пица „Примавера”
За тестото: Пресяваме брашното, правим кладенче, добавяме маята и половината количество вода. Замесва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook