Малинов чийзкейк
Продукти
- За блата:
- 100 г масло
- 200 г какаови бисквити
- За малиновия крем:
- 200 г захар
- 20 г мед
- 500 г малини
- 100 г лешници
- 100 г сирене "маскарпоне"
- 100 г заквасена сметана
- 250 г сирене "филаделфия"
Начин на приготвяне
- Натрошаваме бисквитите и ги разбъркваме много добре с маслото.
- Във форма за торти полагаме вече готовия блат от бисквити, който разстиламе добре и притискаме към дъното.
- За крема: смесваме сиренето филаделфия, заквасената сметана, сиренето маскарпоне, захарта и меда. Разбъркваме много добре, до получаването на хомогенна смес.
- След това намачкваме малините, натрошаваме лешниците и ги прибавяме към готовата смес. Разбъркваме внимателно.
- Вече готовият малинов крем разстиламе върху бисквитения блат и поставяме в хладилник за 3-4 часа за да стегне.
- Готовият чийзкейк гарнираме с цели малини.
Татарски кюфтета на скара
Накисваме филията хляб във вода. Лука, моркова, чесъна, лютите чушки и магданоза режем на ситно, след...
Супа борш
Нарязваме на жулиени лукa, зелето, морковите, целината, и ги запържваме в дълбок съд.Прибавяме червен...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook