Мариновани ребра на барбекю
Продукти
- 1,5 кг. ребра
- 8 с.л. кетчуп
- 2 с.л. мед
- 2 с.л. балсамов оцет
- 3 с.л. соев сос
- 1 ч.л. черен пипер
- 0,5 ч.л. кимион
- 0,5 ч.л. чесън на прах
- 0,5 ч.л. къри
- 0,5 ч.л. розмарин
Начин на приготвяне
- Разбъркваме добре кетчупа, меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах и кърито.
- Слагаме нарязаните ребра и объркваме, най-добре с ръце.
- Оставяме на хладно за 8 часа.
- Печем на скара или барбекю.
- Поръсваме с розмарина и сервираме с гарнитура по избор.
Лимонада с лайм
Поставяме захарта в тенджера и добавяме водата, изчакваме да кипне и варим 5 минути. Снемаме от котло...
Пълнени палачинки с маскарпоне и сладко от ягоди
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибав...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook