Омлет с моцарела, босилек и зелен лук
Продукти
- 3 яйца
- 50 г моцарела
- 20 г босилек
- 2 стръка зелен лук
- 15 мл прясно мляко
- сол на вкус
- 20 г зехтин
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и нарязваме на ситно босилека и зеления лук.
- Отделно счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме млякото, ситно нарязаните подправки, сол и черен пипер на вкус.
- Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.
- Сместа пържим от двете страни до готовност.
- Омлета поднасяме топъл.
Ягодов пунш
В готовия ягодов чай прибавяме останалите продукти. Разбъркваме. Наливаме в чаши. По желание може да ...
Смути от банани с ягоди
Почистваме и нарязваме плодовете. Заедно с млякото и меда ги пасираме. Изсипваме в подходяща чаша или...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook