Пълнено свинско бон филе
Продукти
- 2 бр. свинско бон филе
- 1 ч.л. сол
- 2 щипка черен пипер
- 6 с.л. олио
- 1 глава лук
- 300 г спанак
- 2 стръка естрагон
- 1 връзка магданоз
- 100 г кашкавал
- 800 г чери домати
Начин на приготвяне
- Филето се срязва с остър нож по средата, без да се стига до края.
- След това се разрязва от двете страни, за да се получи едно цяло парче. Начуква се и се поръсва със сол и черен пипер.
- За плънката: В 2 с.л. олио се задушава ситно нарязаният лук. Добавят се измитият и подсушен спанак, ситно нарязаният естрагон, солта и част от магданоза. Оставя се плънката леко да се охлади и се добавят парченцата кашкавал.
- Разпределя се върху двете филета. Забожда се с клечки за зъби или се връзва със здрав памучен конец.
- Месото се запържва от всички страни за 10 минути в 2 с.л. олио и се оставя да се допече в предварително загрята фурна за 20 минути.
- В същия тиган, в който е пържено месото, се добавят чери доматите, поръсва се със сол и се запържват за 5-6 минути.
- Месото се сервира, гарнирано с доматите, обилно поръсени с магданоз.
Мъфини с шоколад и какао
В купа смесваме сухите продукти.Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая млякото.Към сухите продук...
Сочни пикантни ребърца
Фурната се загрява на 175 ºС. Ребрата се нарязват на порции, увиват се във фолио и се пекат за час и ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook