Панакота с ванилия
Продукти
Начин на приготвяне
- Накисваме желатина до омекване.
- Кипваме сметаната, млякото и захарта.
- Прибавяме ванилията.
- Прибавяме желатина и прецеждаме.
- Разпределяме сместа в купички и охлаждаме за около 5 часа в хладилник.
- По желание, преди поднасяне гарнираме с пресни плодове.
Пикантни телешки ребърца
Разбъркваме добре кетчупа, меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах ...
Фалафели
Отцеждаме нахута и заедно със счуканите скилидки чесън, нарязания на дребно магданоз, канелата, кориа...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook