Паниран кашкавал
Начин на приготвяне
1. Нарязваме кашкавала на правоъгълни парчета с дебелина 1 см.
2. Разбиваме яйцата и добавяме брашното докато получим гладко тесто (пане).
3. Потапяме кашкавалените парчета в студена вода, овалваме ги в брашното с пармезан и след което ги потапяме в пането и изпържваме в сгорещена мазнина
Доматена супа с кускус
1. Запържваме брашното в маслото, разреждаме с 4 чаши вода и щом заври, добавяме настърганите обелени...
Бифтек по немски
1. Настъргваме на ренде главата лук и я запържваме в сгорещеното масло.2. Прибавяме смляното телешко ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook