Бифтек по немски
от общо
125 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 6
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с
Бира
Продукти
- черен пипер
- сол
- 1 яйце
- 1 филия хляб
- 400 гр смляно телешко месо
- 1 с.л. масло
- 1 глава лук
Начин на приготвяне
1. Настъргваме на ренде главата лук и я запържваме в сгорещеното масло.
2. Прибавяме смляното телешко месо, средата на филията хляб, натопена в прясно мляко, яйцето, сол и пипер на вкус.
3. Омесваме добре сместта и оформяме 6 плоски бифтека.
4. Запичаме ги на силно сгорещена скара.
5. Сервираме ги поръсени със ситно нарязан магданоз и пюре от картофи.
Паниран кашкавал
1. Нарязваме кашкавала на правоъгълни парчета с дебелина 1 см.2. Разбиваме яйцата и добавяме брашното...
Виенски шницел с бира
1. Накисваме шницелите в бира за около 2 часа. Отцеждаме и поръсваме със сол и черен пипер.2. Потапям...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook