Панирани рибни филета
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме филетата на порции и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
- Отделно разбиваме бирата с брашното и малко сол на вкус.
- Потапяме филетата в панирoвката и ги пържим в предварително загрято олио до зачервяване.
- Сервираме топли.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Кьопоолу
Изпичаме патладжана във фурната, небелен, за около 40 минути.Изваждаме и белим.Чушките нарязваме на д...
Пълнени яйца
Сваряваме, изстудяваме леко и обелваме яйцата. Разполовяваме ги внимателно.Изваждаме внимателно жълтъ...
1 Коментар
много бързо и лесно изглежда, ще го пробвам задължително!!