Close search

Пастет от пилешки дробчета

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Пастет от пилешки дробчета photo-credit Вкусен и лесен пастет от пилешки дробчета

Начин на приготвяне

1. Измиваме дробчетата и ги нарязваме. Почистваме лукът и го нарязваме на ситно.

2. Загряваме тиган с малко масло и добавяме лукът, мащерката и салвията и задушаваме с малко вода,  докато лукът се карамелизира.

3. Прибавяме пилешките дробчета, докато станат кафяви на цвят. Изсипваме сместта в кухненски робот и пасираме, добавяме и 70 г масло и 20 мл сметана, сол и черен пипер на вкус.

4. В тигана изипваме виното и оставяме да се редуцира до 2 с.л.

5. Добавяме виното във пастета. Слагаме пасирания пастет и оставяме да изстине във формички или купички. Заливаме с разтопено масло и оставяме в хладилник за поне 3 часа, докато стегне.

Още от : предястия

4 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    This would be the appropriate weblog for everyone who is wants to check out this topic. You know a lot its virtually hard to argue along (not that I really would want…HaHa). You actually put a fresh spin using a topic thats been discussed for years. Excellent stuff, just fantastic! klik88 login

  2. Small
    Анонимен

    The script, co-written by McKay & Chris Henchy, sends up buddy cop movies with more verve than most films of this type. rtp slot

  3. Small
    Анонимен

    The script, co-written by McKay & Chris Henchy, sends up buddy cop movies with more verve than most films of this type. rtp slot

  4. Small
    toca si esarfa absolvire

    Loving the information on this internet site , you have done great job on the blog posts. toca si esarfa absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност