Печени картофи с хималайска сол и масло
Продукти
- 200 мл. вода
- черен пипер на вкус
- 8 г хималайска сол
- 100 г масло
- 500 г картофи
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме.
- В тава слагаме картофите, маслото, хималайската сол и черен пипер на вкус. Добавяме водата.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме като предястие или гарнитура.
Печени ребра
В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, горчицата и къри...
Яйца по панагюрски с кисело мляко
В тенджера загряваме водата, заедно с малко сол и о...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook