Печени пилешки бутчета с картофи и лук
Продукти
- 6 пилешки бутчета
- 330 мл. бира
- 1 глава лук
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. захар
- 1 с.л. риган
- 2 г черен пипер
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер и ригана в бутчетата.
- Почистваме и нарязваме лука и картофите.
- Върху фолиото поставяме лука, картофите и бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото, добавяме около 1 ч.ч. вода и ги печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook