Печено пиле с кашкавал и розмарин
Продукти
- 1 пиле
- 120 г кашкавал , настърган
- 130 г масло , разтопено
- 0,5 ч.л. черен пипер
- 0,5 ч.л. чубрица
- 15 г розмарин
- 0,5 ч.л. червен пипер
- 2 лимона - изцедени на сок
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и измиваме добре пилето. Изсушаваме го с кухненска хартия.
- Втриваме много добре всички подправки, заедно със сока от лимоните.
- Поставяме пилето в тавичка, поръсваме отгоре настъргания кашкавал, заливаме го с маслото и добавяме около 1ч.ч. вода (да покрие дъното на тавичката).
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 45-50 минути.
Салата от царевица с чушки и домати
Измиваме и нарязваме чушките и домата. Поставяме ги...
Печени филийки с масло и сладко от малини
Намазваме филийката с маслото и ги запичаме в предв...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook