Печено пиле с ориз
Продукти
- сол на вкус
- 2 г черен пипер
- 5 г чубрица
- 80 г масло
- 5 г червен пипер
- 350 мл. бира
- 40 мл. соев сос
- 1 кг. пилешко месо
- 300 г ориз , сварен
100 г съдържат:
- 185 калории
- 2 г мазнини
- 8 г протеини
- 10 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Почистваме и порцираме/нарязваме пилето.
- Втриваме добре всички подправки и поставяме месото в плик за печене.
- Към него добавяме маслото и бирата. Запечатваме плика и разбъркваме внимателно.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 45-50 минути.
- През това време овкусяваме ориза със сол на вкус и го разстилваме в подходящ съд или чиния.
- Вече готовото месо изсипваме върху ориза и сервираме.
Солени макарони на фурна
Сваряваме макароните и ги отцеждаме добре от водата.Назрязваме пилешкото филе на малки парченца и ги ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook