Пилешки крилца с Терияки сос
Продукти
- 20 мл соев сос
- 200 мл сос терияки
- 1 кг. пилешки крилца
Начин на приготвяне
- Сложете пилешките крилца и соса Терияки в плътно затворен найлонов плик и мариновайте най-малко за един час.
- Загрейте фурната до 200 градуса. Намажете с олио тава с размери 20 см. х 30 см. Изсипете крилцата с маринатата в тигана и полейте със соевия сос.
- Печете на 200 градуса за около 1,5 ч., като обръщате крилцата на всеки 10-15 минути. Маринатата ще бъде рядка през първите 45 минути. Когато сосът започне да се сгъстява, започнете да обръщате крилцата по-често, за да не загорят. Гответе, докато крилцата станат готови.
Ароматни свински котлети
Чесънът се пресова и се разбърква със соевия сос.Добавят се ароматните подправки.С така приготвената ...
Панирани чушки с галета
Чушките се изпичат, обелват и почистват от семената.Посоляват се и се панират в брашно.Оставят се да ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook