Close search

Пилешки сърца на шиш

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки сърца на шиш photo-credit Пилешки сърца на шиш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешките сърца се измиват и се сваряват в подсолена вода. 
  2. Изцеждат се и се почистват от вената и останала кръв. 
  3. В тиган се загрява масло, добавят се скилидките пресован чесън. 
  4. Сърцата се задушават за 5-6 минути, след което се набождат на шишчета, поръсват се със сусам и малко черен пипер и се изпичат за няколко минути, докато почервенеят. 
  5. По желание се сервират със соев сос, люта чушка и лимон.

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    You ought to experience a contest personally of the finest blogs on-line. I’m going to suggest this page! slot resmi

  2. Small
    Анонимен

    I discovered your blog web site on google and examine just a few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading more from you later on!… slot gacor

  3. Small
    roba absolvire

    Great humans speeches and toasts, possibly toasts. are hands down transferred at some time through party and expected to turn into very funny, amusing not to mention educational in the mean time. best man wedding speeches roba absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност