Пролетна салата с ягоди
Продукти
- 1 щипка сол
- 20 мл. балсамов оцет
- 20 мл. зехтин
- 5 г кедрови ядки
- 25 г синьо сирене
- 60 г ягоди
- 60 г айсберг
- 60 г рукола
Начин на приготвяне
- Измиваме и нарязваме ягодите на тънки люспи.
- Измиваме и накъсваме айсберга и руколата.
- Смесваме нарязаните люспи с айсберга и руколата.
- Подправяме със зехтин и сол на вкус.
- На едро ренде настъргваме синьото сирене и поръсваме, добавяме и кедровите ядки.
- Нанасяме предварително редуцираният балсамов оцет на “тънка паяжина” върху салатата.
Спагети с доматен сос, магданоз и риган
Сваряваме спагетите във врящата посолена вода. Отце...
Печена сьомга в сос Терияки и сусам, поднесена с крем от авокадо
Загряваме фурната до 200 градуса. Посоляваме сьомга...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook