Прошуто с бакла и грах
Продукти
Начин на приготвяне
1. Размразяваме граха и баклата. Загряваме зехтина в тиган и задушаваме лука докато омекне. Добавяме нарязаното прошуто и запържваме.
2. Прибавяме баклата и граха, малко джоджен и зехтин. Задушаваме докато омекнат.
3. Сервираме с препечен хляб и овкусяваме с лимонов сок.
Супа от броколи и шунка
1. Задушаваме на бавен огън ситно нарязания лук, в зехтина с малко сол. Към края добавяме и ситно нар...
Класически щолен
1. Разтваряме маята в малко затоплено мляко с щипка захар и малко брашно. Изчакваме да удвои обема си...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook