Реване с брашно
Продукти
Начин на приготвяне
- Пресяваме брашното с бакпулвера. Разбиваме яйцата и захарта, докато се разтопи и прибавяме постепенно брашното. Разбиваме хубаво сместа, да поеме повече въздух.
- Печем на 180 градуса в предварително загрята фурна. С шишче проверяваме дали е изпечен, не трябва да полепва по него.
- За сиропа - варим сироп от водата и захарта, като оставяме водата да се редуцира до към 2 чаши или малко по-малко, на око. Сиропът трябва да се посгъсти. Накрая добавяме ванилията.
- Като поизстине блата го сиропираме.
Лазаня с тиквички
Приготвяме корите според указанията на опаковката. След това ги поръсваме с малко мазнина, за да не з...
Домашен козунак
Разтваряме маята с 1/2 чаша хладко мляко, щипка сол, щипка захар и малко брашно. Оставяме да втаса. Н...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook