Салата от леща с авокадо и рукола
Продукти
- 1 глава червен лук
- 1 авокадо
- 30 г зехтин
- 10 мл. лимонов сок
- черен пипер
- сол
- 1 връзка магданоз
- 1 ч.ч. леща сварена
- 150 г зелена салата
- 50 г рукола
Начин на приготвяне
- В купа за салата смесваме лещата заедно с нарязаните лук и магданоз. Разбъркваме леко.
- Добавяме зехтина, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Отново разбъркваме внимателно.
- В друга купа смесваме зелената салата и руколата, и ги овкусяваме добре.
- Почистваме и нарязваме авокадото.
- В купата при лещата добавяме салатите и авокадото.
- По желание, сервираме с препечен хляб или франзела.
Бобена салата със сирене
В голяма купа слагаме боба.Нарязваме чушките, магданоза и сиренето.В купата при боба добавяме сиренет...
Печени цели картофи
Много добре измиваме картофите.Почистваме, измиваме и нарязваме лука на ситно.В тавичка поставяме кар...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook