Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук
Продукти
- 240 г картофи , сварени
- 40 г масло
- 1 глава червен лук
- 0,5 връзка зелен лук
- 4 стръка зелена салата
- 1 с.л. зехтин
- оцет на вкус
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Изпичаме картофите в тава заедно с малсото и малко вода.
- Почистваме и нарязваме зеления, червения лук и зелената салата.
- Вече изпечените картофи нарязваме и поставяме в купа.
- Към тях добавяме нарязаните зелен, червен лук и зелената салата.
- Добавяме зехтина, оцет и сол на вкус.
- Разбъркваме и сервираме.
Свински късчета с чушки
Нарязваме месото и го смесваме със соевия сос. Оставяме да престой 4-6 часа. Почистваме и нарязваме ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook