Салата от рукола с червено цвекло здравословно
Продукти
- 1 с.л. оцет
- сол на вкус
- 1 с.л. зехтин
- 140 г синьо сирене
- 100 г орехи печени
- 400 г рукола
- 300 г червено цвекло сварено
Начин на приготвяне
- Измиваме руколата.
- Нарязваме на едро цвеклото.
- Рендосваме сиренето.
- Смесваме руколата, цвеклото, сиренето и орехите. Добавяме зехтина, оцета и сол на вкус.
- Разбъркваме внимателно и сервираме.
Мус с лайм
В съд слагаме лимоновата кора, лимоновия сок, захарта и жълтъците на водна баня, разбърквайки непрекъ...
Салата от червено цвекло с пресен лук
Почистваме и сваряваме цвеклото. Нарязваме го на ку...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook