Салата с морско зеле и пушена сьомга
Продукти
- 1 ч.л. сусам , суров
- 1 щипка сол
- 0,5 глава лук
- 100 г пушена сьомга
- 3 с.л. оризов оцет
- 1 с.л. зехтин
- 450 г морско зеле
- 20 г моркови
Начин на приготвяне
- В купа се изсипва морското зеле - от консерва или прясно.
- При него на дребно се настъргва морковът.
- Добавят се зехтинът и оризовият оцет.
- Лукът се нарязва на дребнои го се прибая към салатата.
- Пушената сьомга се нарязва на малки парченца, поръсва се със сол и сусам и се разбърква.
Салата "Лодка"
Чушките се разполовяват по дължина. Добре е да не се разрязват на еднакви половини. Едната се сотавя ...
Туршия от бейби моркови
Бейби морковчетата се измиват. Ако се използват обикновени моркови, се разрязват на три. На дъното на...
принтирай
приготви
добави в любими
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook