Салата "Лодка"
Продукти
- 1 к.л. сол хималайска
- 120 г сирене ементал
- 120 г шунка
- 2 домата
- 1 краставица
- 1 жълта чушка
- 1 зелена чушка
- 1 червена чушка
- 2 г черен пипер
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Чушките се разполовяват по дължина. Добре е да не се разрязват на еднакви половини. Едната се сотавя по-дълбока, за да може да се напълни.
- Пълнежът се прави от краставичките, доматите, шунката и сиренето. Нарязват се на кубчета, овкусяват се и се поливат със зехтина. Разбърква се добре.
- По-големите половинки на чушките се пълнят с плънката. Прави се платното на лодката от останалата чушка.
Гофрети с пълнозърнесто брашно и боровинки
Разделяме белтъците и жълтиците в две отделни купич...
Салата с морско зеле и пушена сьомга
В купа се изсипва морското зеле - от консерва или п...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook