Салата с морско зеле и пушена сьомга
Продукти
- 1 ч.л. сусам , суров
- 1 щипка сол
- 0,5 глава лук
- 100 г пушена сьомга
- 3 с.л. оризов оцет
- 1 с.л. зехтин
- 450 г морско зеле
- 20 г моркови
Начин на приготвяне
- В купа се изсипва морското зеле - от консерва или прясно.
- При него на дребно се настъргва морковът.
- Добавят се зехтинът и оризовият оцет.
- Лукът се нарязва на дребнои го се прибая към салатата.
- Пушената сьомга се нарязва на малки парченца, поръсва се със сол и сусам и се разбърква.
Салата "Лодка"
Чушките се разполовяват по дължина. Добре е да не се разрязват на еднакви половини. Едната се сотавя ...
Туршия от бейби моркови
Бейби морковчетата се измиват. Ако се използват обикновени моркови, се разрязват на три. На дъното на...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook