Селски пържени картофи с копър
Продукти
- 1 ч.л. чубрица
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 кг. картофи
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. царевично брашно или галета
- 50 мл олио за пържене
- копър
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без да ги белим.
- Като изстинат, ги нарязваме на едри парчета и ги слагаме в кутия с капак, заедно с подправките и цаервчното брашно. Разклащаме кутията добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.
- След това пържим в олиото, докато хванат златиста коричка.
- Поднасяме картофките поръсени със ситно нарязан пресен копър.
Пица със салам, маслини, рукола и чери домати
Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook