Шоколадов барк с тиквени семки
Продукти
- 300 г шоколад висококачествен, минимум 42% какао
- 150 г тиквени семки
- 90 г захар
Начин на приготвяне
- Разтапяме шоколада на водна баня и го разстиламе в съд (тава или голяма чиния) върху напръскана с олио хартия за печене.
- Карамелизираме тиквените семки със захарта.
- Върху шоколада поръсваме карамелизираните семки.
- Слагаме във фризер за поне 1 час.
- Изваждаме, отлепяме от хартията и начупваме шоколада.
Телешка супа с картофи
Нарязваме джоланa на парчета, заливаме го със студена вода и го варим на силен огън.Когато заври, отб...
Салата от рукола със синьо сирене
Почистваме и накъсваме руколата. В малка купичка см...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook