Close search

Свински котлет с гъбен сос

3.5
от общо 127 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Свински котлет с гъбен сос photo-credit Свински котлет с гъбен сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Котлетите се начукват от двете страни. Поръсват се със сол и черен пипер. Овалват се в брашно и се изпържват от двете страни в много добре сгорещено олио.
  2. Сосът се приготвя, като маслото се разтопява в тиган, прибавят се нарязаните гъби, след тях и брашното. Добавя се виното и пилешкия бульон. 
  3. Сосът ври до получаване на желаната гъстота. 
  4. При сервиране котлетът се залива с още топлия сос и се гарнира със свежа салата.

1 Коментар

  1. Small
    Lyly

    This pork chop with mushroom sauce looks so comforting! The creamy mushroom sauce paired with juicy pork chops sounds like Infinite Craft Game the perfect homemade meal.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност