Свински ребърца на фурна с червено вино
Продукти
- 1 ч.л. сол
- 2 ч.л. червен пипер
- 1,5 кг свински ребърца
- 200 мл червено вино
- 0,5 ч.л. индийско орехче
- 1 ч л. чубрица
- 0,5 ч.л. кимион
Начин на приготвяне
- Смесваме всички сухи подправки. Овалваме месото и го оставяме в хладилник за 4 часа.
- Добавяме им 200 мл червено вино, завиваме ги с фолио и поставяме тавата във фурната.
- Печем първо 40 минути на 200 градуса, след което още 2 часа и 30 минути на 140 градуса. След това отстраняваме фолиото и връщаме във фурната като увеличим температурата отново на 200 градуса, само за да се запече и да получи тъмен цвят и коричка.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Свежа салата от домати и краставици със синьо сирене и соев сос
Почистваме зелената салата, измиваме я и я поставям...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook