Close search

Свински ребърца на фурна с червено вино

4.0
от общо 129 гласа
Време: 8 ч.
Ниво: средно
Порции: 4

Свински ребърца на фурна с червено вино photo-credit Свински ребърца на фурна с червено вино

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме всички сухи подправки. Овалваме месото и го оставяме в хладилник за 4 часа. 
  2. Добавяме им 200 мл червено вино, завиваме ги с фолио и поставяме тавата във фурната. 
  3. Печем първо 40 минути на 200 градуса, след което още 2 часа и 30 минути  на 140 градуса. След това отстраняваме фолиото и връщаме във фурната като увеличим температурата отново на 200 градуса, само за да се запече и да получи тъмен цвят и коричка. 
  4. Сервираме с гарнитура  по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност