Свински шишчета с лук и червени чушки
Продукти
- сол на вкус
- 2 с.л. масло
- 200 мл бяло вино
- ким
- чубрица на вкус
- черен пипер на вкус
- 3 глави лук
- 3 червени чушки
- 1 кг свинско филе
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
- На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, лук.
- Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
- Сервираме с гарнитура по желание.
Смути от горски плодове с мед и мака
Почистваме и нарязваме плодовете. Поставяме ги в бл...
Пържени картофи с масло и морска сол
Обелваме и нарязваме картофите.Добавяме солта, разб...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook