Свинско филе на скара със зеленчуци
Продукти
- 1 кг. свинско филе , нарязано на филийки
- 2 с.л. лук на прах
- 2 с.л. листа мащерка , изсушени
- 1 ч.л. чесън на прах
- 0,5 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. олио или масло
- 2 червени чушки , нарязани на парчета
- 16 стръка зелен лук , нарязан диагонално
- 2 стръка копър , нарязан на ситно
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Нагряваме барбекю или скара на дървени въглища.
- В малка купа смесваме лука на прах, мащерката, чесъна, черния пипер и сол на вкус.
- С получената смес натриваме добре месото и веднага го поставяме върху сгорещената скара.
- Покриваме месото с капак или грил и го оставяме така 15 до 20 минути, обръщайки го да се изпече от двете страни.
- През това време загряваме маслото в тиган и изпичаме зеленчуците.
- Нареждаме месото в подходяща чиния, като поставяме зеленчуците по средата. Сервираме.
Смути от цвекло и ябълка
Почистваме и нарязваме цвеклото и ябълките. Поставяме ги в блендер и ги смиламе заедно с ядките. Доба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook