Close search

Сьомга с мащерка, сушени домати и чесън здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Сьомга с мащерка, сушени домати и чесън photo-credit Вкусна сьомга на фурна в пергамент

Продукти

Начин на приготвяне

1. Взимаме 4 парчета сьомга и ги измиваме и подсушаваме. Нареждаме ги върху хартия за печене.

2. Посоляваме ги и овкусяваме с черен пипер, нареждаме върху всяко парче резен лимон, маринования сушен домат, скилидка чесън, слагаме отстрани по един стрък розмарин и мащерка.

3. Поливаме всяко едно от парчетата със зехтин.

4. Завиваме всяко едно от парчетата с хартия за печене и ги оформяме като пакетче. Печем на 200 градуса за около 15 мин. и отваряме харията, за да се запекат за още 5 мин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност